APK Keuringsstation

Voor de keuring van uw auto kunt u terecht bij ons APK Keuringsstation in Krabbendijke aan de Oude Rijksweg 17a. De APK en het eventuele onderhoud wordt door onze gediplomeerde monteurs met de grootste zorg uitgevoerd. Moet uw auto gekeurd worden? Plan dan hier een afspraak bij ons in of bel naar 06 - 832 82 174.

Wij voeren de APK uit voor alle voertuigen tot 3500 kilogram. Dit betekent dat u bij ons ook terecht kunt met uw camper of bedrijfswagen! Wanneer u bij ons kiest voor een grote onderhoudsbeurt, ontvangt u de APK gratis.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Tijdens de APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK-vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Ons APK Keuringsstation aan de Oude Rijksweg 17a in Krabbendijke