Over ons

Autobedrijf van Weele is een echte dorpsgarage waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop en ons enthousiaste, professionele team staat altijd voor u klaar.

 

Ons pand is al sinds de jaren ’60 in gebruik als autobedrijf, maar heet sinds 2010 Autobedrijf van Weele. Toen werd het namelijk overgenomen door de tweelingbroers Sebas en Mathieu van Weele. Doordat de vader van Sebas en Mathieu hier vroeger al werkzaam was als parttime monteur, zijn ze min of meer opgegroeid in het bedrijf. Sleutelen aan allerlei soorten auto’s is er dan ook met de paplepel ingegoten. Voordat ze het bedrijf overnamen waren beide broers al werkzaam als monteur in het pand.

 

Bij Autobedrijf van Weele verkopen en onderhouden we nieuwe en gebruikte auto’s alsmede brom- en scootmobielen. Om die verscheidenheid aan voertuigen te kunnen (blijven) onderhouden investeren we regelmatig in gereedschappen en apparatuur, maar ook in technische cursussen en bijscholingen. Zo blijven wij als vakmensen en bedrijf up-to-date. Hierdoor zijn wij altijd in staat de meest uiteenlopende problemen en storingen feilloos op te sporen en te verhelpen.

 

Over Autobedrijf van Weele

De tweelingbroers Sebas en Mathieu van Weele en hun vader Peter

 

Het team van Autobedrijf van Weele

Ons team bestaat uit vijf hardwerkende, enthousiaste mensen die met hart voor hun werk voor uw auto aan de slag gaan. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen: u als klant tevreden willen stellen.

 

BOVAG

Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.