Oldtimers

400_dsc00057.jpg

Oldtimers
U kunt bij ons terecht voor deelrestauraties van oldtimers voor zowel de techniek als de carrosserie. Ook voor bromfietsen kunt u wat betreft deze discipline bij ons aankloppen.
Heeft u een youngtimer, een oldtimer of klassieker ongeacht welk merk?
U bent van harte welkom!

Hobby
Oldtimers is onze grote hobby. We zijn ermee opgegroeid. Onze grootvader is er in de jaren ’50 al mee begonnen, vooral met de restauratie van A-Fords. De socialisatie heeft zijn werk gedaan, want wij zijn door grootvader en vader met het virus besmet.
Zodoende hebben we in de loop van de jaren heel wat kennis vergaard. In grote lijnen gaat onze interesse uit naar de A-Fords, maar we hebben ook veel ervaring opgedaan met andere merken.
Zo hebben we een aantal A-Fords gerestaureerd, een Daf 33 en later een Fiat en een Opel Rekord.

Preventief
Goed onderhoud is van levensbelang en bevordert bovendien het plezier van het rijden met uw oldtimer. Wij besteden veel aandacht aan het preventief onderhoud, zodat u niet voor verrassingen komt te staan, uiteraard alles in overleg.
We gaan met uw automobiel om als ware hij van onszelf…

Zorgvuldig
De restauratie van oldtimers is geen haastklus. Omdat dit onze passie is, willen we dat werk zo zorgvuldig en origineel mogelijk doen. Tijd speelt daarbij een ondergeschikte rol.
Bent u vastgelopen bij de restauratie of ontbreekt het u aan tijd?
Wij zijn er voor u!