Oldtimers Autobedrijf Weele Krabbendijke

Oldtimers

Beschikt u zelf over een oldtimer? Dan doet u er natuurlijk alles aan om deze zo goed als u kan te onderhouden. U ziet uw oldtimer als een zeer kostbaar bezit en wilt hem ook weer in een zo goed mogelijke staat krijgen. Autobedrijf van Weele in Krabbendijke is al heel wat jaren uitermate gespecialiseerd op het gebied van onderhoud en restauratie bij oldtimers. Wij hebben een grote liefde voor oldtimers en gaan met uiterste zorg en precisie te werk. Wij geven uw oldtimer weer de uitstraling die nodig is. U kunt bij ons terecht voor deelrestauraties voor zowel de techniek als de carrosserie. Ook voor bromfietsen kunt u voor deze disciplines bij ons aankloppen.

Oldtimeronderhoud
Heeft u in uw ogen al een perfecte oldtimer, maar ziet u er wel graag op toe dat dit prachtexemplaar elk jaar door deskundige medewerkers nagekeken en onderhouden wordt? Voor uw oldtimer of klassieker zijn alleen de allerbeste vakmensen goed genoeg. We begrijpen dit als geen ander. Laat uw auto dan onderhouden door Autobedrijf van Weele in Krabbendijke zodat deze de aandacht krijgt die nodig is. U kunt voor allerlei werkzaamheden in onze garage terecht. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt aan de motor, de vervanging van een onderstel dat versleten is of de uitlijning van de auto.

Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk voor de onderdelenvoorziening. Zo vinden wij altijd de juiste onderdelen van de beste kwaliteit.

Het restaureren van een oldtimer
Beschikt u over een auto die u helemaal wilt gaan opknappen maar heeft u extra hulp nodig om deze oldtimer goed te restaureren? Of het om een kleine aanpassing of reparatie gaat of om een uitgebreid totaalproject: wij helpen u bij deze werkzaamheden graag. We beschikken over een ruime ervaring en kunnen iedere oldtimer in topvorm brengen.

Vindt u dat uw oldtimer ook voldoende aandacht moet krijgen zodat hij weer helemaal perfect wordt? Neem dan snel contact op met ons en bespreek de mogelijkheden voor uw oldtimer.

Aanschaf oldtimer

Aanschaf van een oldtimer
Het aanschaffen van een oldtimer is een bijzondere gebeurtenis. Vaak heeft u als toekomstige eigenaar al een goed beeld van wat u zoekt. Dit maakt het niet altijd makkelijker. De prijs, verkrijgbaarheid van onderdelen, onderhoudsgevoeligheid en de kwaliteit zijn maar enkele onderwerpen die naar voren komen bij de aankoop van een klassieker. Bent u in staat om uw gevonden droom klassieker nog kritisch te bekijken? Autobedrijf van Weele kan u hier bij ondersteunen.

Met onze professionele ervaring en onafhankelijke positie kunnen we u bijstaan bij de aanschaf en misschien wel behoeden voor een onverantwoorde impulsaankoop. We gaan dan ook graag met u op pad om uw droom oldtimer te inspecteren. Ook kunnen we u bijstaan in de onderhandelingen.

Hobby
Wij zijn opgegroeid tussen de oldtimers en dit is dan ook onze grote hobby. Onze grootvader begon met de restauratie van oldtimers in de jaren ’50 en richtte zich voornamelijk op A-Fords. Dankzij hem en onze vader hebben we in de loop der jaren heel wat kennis vergaard omtrent oldtimers en klassieke auto’s. Zo hebben we een aantal A-Fords gerestaureerd, maar ook een DAF 33, een Fiat en een Opel Rekord.

Wilt u meer informatie over onze ervaringen met oldtimers en klassiekers? Neem dan contact met ons op.