AIXAM

Autobedrijf van Weele is uw officiële AIXAM dealer in Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en tweedehands brommobielen.

Rijden in een AIXAM biedt u alle comfort van een ‘normale auto’ en zelfs meer. De bediening is eenvoudig (automaat) en met een maximale snelheid van 45 km/h houdt u het overzicht in het verkeer en geniet u volop van de omgeving. Veiligheid heeft AIXAM hoog in het vaandel en daarom biedt AIXAM de mogelijkheid om een ABS remsysteem te leveren. Een AIXAM is te berijden met alle rijbewijzen en zelfs na de medische keuring houdt een AIXAM u mobiel. Niet voor niets door de ANWB uitgeroepen tot de veiligste en meest comfortabele brommobiel.

Zelf uw brommobiel samenstellen
Bent u geïnteresseerd in een brommobiel van AIXAM? Stel uw eigen, nieuwe AIXAM brommobiel samen. Kies de kleur, opties en afwerkingen. De prijs van uw ideale 45 km auto wordt direct getoond.

Financiering en onderhoud
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van brommobielen. Wij onderhouden AIXAM brommobielen, maar ook alle andere merken. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wilt u hier meer over weten? Bel ons op 0113 - 502010 of kom langs bij onze garage in Krabbendijke.

Proefrit
Zelf ervaren? Laat u verrassen door de looks en het rijcomfort van een AIXAM brommobiel en kom snel langs voor een proefrit.