Aixam onderdelen in Krabbendijke Zeeland

Aixam onderdelen

Autobedrijf van Weele is sinds november 2010 officieel dealer van AIXAM brommobielen. AIXAM is hét toonaangevende merk onder de brommobielen en al meer dan 20 jaar marktleider in Europa. Onze brommobielen voldoen aan de hoogste kwaliteit standaard om in uw dagelijkse mobiliteit behoefte te voorzien. Daarnaast verzorgen wij ook onderhoud en reparatie aan uw brommobiel.

Heeft u als particulier of garagist AIXAM onderdelen nodig? Bestel deze dan eenvoudig in de uitgebreide webshop AIXAM-onderdelen.nl. Dit is een initiatief van de officiële importeur van AIXAM en haar netwerk van gespecialiseerde dealers van Nederland.

U kunt zoeken op model, op onderdelengroep of zelfs op chassisnummer en vindt zo eenvoudig de juiste onderdelen. Heeft u toch vragen of advies nodig dan krijgt u het antwoord of advies van de officiële AIXAM dealer bij u in de regio. Een bestelling kan verzonden worden, maar afhalen behoort ook tot de mogelijkheden!

Gebruik van originele AIXAM onderdelen geeft de hoogste kwaliteit en veiligheid aan uw AIXAM en zorgt voor het hoogste rijcomfort en zekerheid. Alle op de website van AIXAM-onderdelen.nl getoonde onderdelen zijn gecertificeerd en voldoen hiermee aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van de Europese Gemeenschap.

De merken MEGA multitruck, AIXAM Pro D-truck en MINAUTO zijn ook merken die worden vertegenwoordigd door de importeur van AIXAM en haar netwerk van dealers. Onderdelen van deze merken zijn nog maar beperkt opgenomen in deze webshop, maar zijn wel te bestellen via de regionale AIXAM dealer.